fbpx

Tak Sampai Hati Lihat Ayah Susah, Saya Selesaikan Hutang Keluarga- Kartini

SAYA BERJAYA KELUARKAN KELUARGA DARI BEBAN HUTANG

Perkara yang paling penting bagi saya adalah keluarga. Saya berkhidmat sebagai doktor kerajaan dan berkerja keras untuk membantu meringankan beban mereka. Walau ayah saya tidak pernah minta duit daripada saya, saya tidak sampai hati melihat dia bersusah-susah untuk membayar hutang. Saya ingin keluarga saya hidup senang.

PADA MULANYA, KELUARGA TAK PERCAYA PADA FAR CAPITAL

Ketika saya menyertai Far Capital, keluarga saya sangat skeptikal. Namun saya tekad untuk membuktikan pada mereka yang program FC ada banyak kebaikkanya. Melalui platform yang diberikan, saya diberikan panduan dan saluran untuk menguruskan hutang (debt consolidation), menambah pendapatan (hustle income) dan membeli hartanah dengan harga promosi. Saya juga banyak mempelajari mengenai pelaburan hartanah dari Faizul Ridzuan.

SIMPANAN ENAM-ANGKA

Dengan bimbingan Far Capital, saya telah berjaya membeli 2 hartanah dalam tempoh setahun. Dari pembelian tersebut, saya menerima cashback 6 angka. Saya yakin hartanah tersebut akan menunjukkan positive cashflow sebanyak RM 400 – 500 sebulan. Hustle income saya juga bertambah dari RM 20,000 ke RM 60,000 (Far Capital Hustle + Takaful). Duit simpanan saya mencecah RM 200,000 pada tahun 2021.

BERJAYA MERINGANKAN BEBAN KELUARGA

Hutang keluarga dan kereta saya telah habis saya bayar. Cashback yang saya terima, saya gunakan untuk membayar ubahsuai rumah. Selebihnya, saya hadiahkan kepada ibu bapa saya.

Saya gembira dapat buktikan pada keluarga yang seseorang itu boleh mencapai impian mereka untuk bebas dari hutang jika mereka menyertai Far Capital. Sekarang, saya bercita-cita untuk membawa ibu bapa saya untuk menunaikan umrah. Saya juga tidak perlu lagi risau mengenai masa depan anak-anak saya.

Impikan kesenangan untuk keluarga seperti Kartini?

Sila isikan ruangan di bawah dan pihak kami akan menghubungi anda. 


Follow Kartini on Facebook

    Comments are closed

    Join us to get the above unfair advantage.

    Don't lose the opportunity and take this chance to learn this, especially for those of you who already own property right now​.
    OFfice
    ©2023 FAR Capital Sdn. Bhd. All rights reserved.