program saya nak beli rumah v5
Untitled design

ANDA NAK BELI RUMAH PERTAMA?

Membeli rumah adalah impian ramai orang. Jadi kami di FAR Capital nak bantu anda semua untuk beli rumah pertama yang anda idam kan.

Kami faham, nak beli rumah pertama ni banyak ketakutan dan cabaranya. Kami di FAR Capital ambil inisiatif untuk menganjurkan program ini supaya dapat bantu lebih ramai orang lagi membeli rumah pertama mereka. Jadi,  kami ingin menjemput anda untuk sertai program ini, tak perlu lagi nak tunggu 5-10 tahun untuk kumpul duit deposit nak beli rumah dan tak perlu pening nak fikir bagaimana nak beli rumah pertama anda.

10 PEMENANG BULANAN AKAN MENERIMA TAJAAN DEPOSIT DARI
FAR CAPITAL!

Menarik kan? jom baca lagi untuk tahu macam mana anda boleh sertai program ini

Macam mana nak sertai?

Senang je! ikut proses seperti dibawah untuk join program ini 

program saya nak beli rumahv1 1

Langkah Pertama

Untuk anda layak bagi program ini , anda mestilah berumur 19 tahun ke atas  pada masa menyertai program.  Warganegara Malaysia dan tidak bekerja atau berkaitan dengan sesiapa daripada syarikat FAR Capital.

Isi borang yang kami sediakan di bawah untuk mulakan perjalanan anda 

Langkah Kedua

Dapatkan servis kelas berbentuk online secara percuma yang akan kami sediakan untuk anda. Pastikan anda melihat semua video tersebut dan ikuti aktiviti yang disediakan. Proses ini akan mengambil masa selama 2 bulan dan memerlukan komitmen sepenuhnya dari kalau anda betul-betul ingin membeli rumah pertama.

Langkah Ketiga

Kongsikan post dan link yang akan diberikan melalui email di akaun social media anda kemudian tag 3 kawan melalui post tersebut

Pemenang yang bertuah akan di umumkan melalui social media kami. Sekiranya anda adalah pemenang bertuah, kami akan maklumkan di emel anda bagi proses seterusnya.

SERTAI PROGRAM SAYA NAK BELI RUMAH

FAQ

Warganegara Malaysia yang berumur 19tahun keatas dan ingin miliki rumah pertama

Tidak. Program ini hanya untuk mereka yang tidak mempunyai apa-apa kaitan dengan syarikat FAR Capital

Tempoh program ini adalah daripada 15 Oktober 2022 hingga 30 Disember 2022

Anda akan menerima

  •  Servis laporan kewangan anda
  •  Program Penyatuan Hutang bagi mereka yang perlu kurangkan komitmen bulanan
  •  Online Education portal 
  •  Sesi kelas secara live

Semua maklumat peribadi peserta akan dikawal di bawah syarikat FAR Capital melalui akta Personal Data Protection Act 2010

Pendedahan Risiko: Sebelum membuat keputusan untuk melabur dalam hartanah atau hartanah, anda harus dimaklumkan sepenuhnya tentang risiko dan kos yang berkaitan dengan pelaburan dalam hartanah atau hartanah, mempertimbangkan dengan teliti objektif pelaburan anda, tahap pengalaman dan selera risiko, dan dapatkan nasihat profesional di mana perlu.FAR Capital & FAR Academy ingin mengingatkan anda bahawa data yang terkandung dalam laman web ini tidak semestinya masa nyata dan tidak tepat. Data dan harga di tapak web tidak semestinya disediakan oleh mana-mana pasaran atau pertukaran, tetapi mungkin disediakan oleh pembuat pasaran, dan oleh itu harga mungkin tidak tepat dan mungkin berbeza daripada harga sebenar di mana-mana pasaran tertentu, bermakna harga adalah petunjuk dan bukan sesuai untuk tujuan pelaburan. FAR Capital dan mana-mana pembekal data yang terkandung dalam laman web ini tidak akan menerima liabiliti untuk sebarang kehilangan atau kerosakan akibat daripada pelaburan anda, atau pergantungan anda pada maklumat yang terkandung dalam laman web ini.Dilarang menggunakan, menyimpan, mengeluarkan semula, memaparkan, mengubah suai, menghantar atau mengedarkan data yang terkandung dalam laman web ini tanpa kebenaran bertulis yang jelas terlebih dahulu daripada FAR Capital dan/atau pembekal data. Semua hak harta intelek adalah terpelihara oleh penyedia dan/atau bursa yang menyediakan data yang terkandung dalam laman web ini.FAR Capital mungkin diberi pampasan oleh pengiklan yang muncul di tapak web, berdasarkan interaksi anda dengan iklan atau pengiklan.